MEGA afdelingen :: MEGA -  BEERNEM - EEKLO -  EVERGEM -  GENT -  MALDEGEM 
spacer.gif
spacer.gif 
SPONSORS
pure daphné
Print  
 
Sociale Media
 
 
Print  
 
Links
 
Laatste nieuws

Vrijdag vond er een uiterst interessante en leerrijke voordracht plaats omtrent (top)sport en voeding. Raf Van Dyck was de spreker van dienst. Hij heeft ons de slides bezorgd. Je vindt deze HIER.

  

Elke zomer, in juli, trekken onze competitiezwemmers (groot en klein) op trainingsstage om de zomerkampioenschappen (de belangrijkste van het seizoen) tot in de puntjes voor te bereiden. Dit brengt uiteraard een stevige kost met zich mee. Om de kosten te drukken organiseren ze ook dit jaar een eetfestijn.

  

Eeklo was de enige MEGA vertegenwoordiger op de internationale wedstrijd, waar binnen- en buitenlandse topzwemmers graag aan deelnemen. Daarbovenop waren de finales van deze wedstrijd op zondagnamiddag te zien op Sporza. Een uitgelezen gelegenheid om onze diebare club aan de buitenwereld te tonen en aan naambekendheid te winnen. Helaas vond niet iedereen binnen de grote MEGA familie dit belangrijk. Maar niet getreurd! MEGA-Eeklo heeft zich getoond!

  

MEGA Zwemteam doet mee aan de sponsoractie van Corendon.be. Hiermee kunnen we als club een mooi sponsorbedrag winnen om de club te steunen. Het enige wat we van jullie vragen is om op onze club te stemmen, want de clubs met de meeste stemmen winnen deze sponsoractie. Heel eenvoudig!

Om te stemmen kunnen jullie terecht bij http://www.corendon.be/sponsoractie. Ook vrienden en familie mogen helpen door op ons te stemmen.

  

De Eeklose A-ploeg, vergezeld door Jef Leroux (B-ploeg) trokken voor de eerste wedstrijd van het seizoen naar het Franse Rijsel. Het was de eerste maal in het bestaan van de club dat we deelnamen aan deze internationale wedstrijd en ze hebben het daar geweten in Noord-Frankrijk! Elke Eeklo zwemmer die een finale kon halen haalde die dan ook, want de 400 vs werd zonder finales afgewerkt. Zes van de acht zwemmers scoorden 100% aan besttijden, onnodig te zeggen dat het niveau van de resultaten die de zwemmers neerzetten hoog was.

  

100% aan besttijden... Dat is wat de B-groep wist te presteren op de Wintermeet in Sint-Niklaas. Mooier kan het jaar niet starten!

  

We openen ons jaar met goed nieuws! Op 3 januari werd Nore geboren. Nore's mama is Ruth Lefere, de secretaris van onze club. Nore's papa is Willem-Jan Langaskens. Trainer bij de b-groep copetitie en voorzitter van onze club. De opvolging in onze club wordt dus verzekerd...

  
MEGA Zwemteam Eeklo zkt. sponsors... En iedereen kan daar bij helpen!
 
  

U wil uw kind zwemlessen laten volgen? Dan vindt u hier alle info.

  

MEGA Zwemteam Eeklo heeft ook de weg gevonden naar de sociale media.

 

Zoek 'MEGA Zwemteam Eeklo', vind de pagina leuk en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes over de club, zwemmer(tje)s, enz.

  
 
Zwemclub

MEGA Zwemteam Eeklo organiseert

in het stedelijk zwembad van Eeklo

zwemlessen en vervolmakingslessen

voor kinderen vanaf 4 jaar.

Op latere leeftijd kan men kiezen voor:

- competitiezwemmen

of

recreatief zwemmen

 

We bieden volgende mogelijkheden:

- leren zwemmen (Klik hier!)

- vervolmakingslessen (Klik hier!)

- competitief zwemmen (Klik hier!)

- recreatief zwemmen (Klik hier!)

 

INFO EN INSCHRIJVINGEN

Het antwoord op de vraag bij wie u moet zijn met welke vragen en voor inschrijvingen vindt u HIER.


GEZOCHT!

Wie foto's heeft getrokken of nieuwtjes van trainingen, wedstrijden e.d. heeft, mag deze doorsturen naar Willem-Jan Langaskens.

Zijn e-mailadres is willemjanlangaskens@gmail.com.


AGENDA

Benieuwd naar 'wat er allemaal op den agenda staat'? Klik op onderstaande kalender een bepaalde dag aan... Of bekijk onze agenda 'in 't groot' op DEZE PAGINA!

 
spacer.gif
spacer.gif
 
spacer.gif
Sint 2010 104
Plopsaland 093
MegaZwemteamEeklo_123
DSC_0117
Copyright 2009 by Meetjeslandse Zwemvereniging Eeklo  - Terms Of Use - Privacy Statement - Login - Powered by STOSIO