MEGA afdelingen :: MEGA -  BEERNEM - EEKLO -  EVERGEM -  GENT -  MALDEGEM 
spacer.gif
spacer.gif 
SPONSORS

Speedo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agentschap Eeklo

  

 

Speedo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agentschap Eeklo

  

 

Afdrukken  
 
Laatste nieuws

Even een flashback naar het verslag van vorig jaar: 'Het is met een immense trots dat de verslaggever over de Vlaamse jeugdkampioenschappen rapporteert. De Eeklose afdeling van MEGA bracht maar liefst negen individuele medailles mee naar huis. Daartegenover stonden 4 medailles voor de overige drie MEGA afdelingen samen, iets waar we we enorm trots op zijn maar tegelijkertijd ook een beetje triest. Een club als MEGA is

het aan zichzelf verplicht om met zijn jeugdploeg hoge ogen te gooien, zij zijn immers de toekomst van de club.'


Gelukkig en helaas moeten we dit jaar ons verslag met dezelfde introductie beginnen. Het verschil voor onze Eeklose zwemmers is dat er dit jaar door elke geselecteerde Eeklo zwemmer (A en B ploeg) een medaille in de wacht werd gesleept! Dat bewijst onze sterkte in de breedte en vooral dat er goed en hard gewerkt wordt in Eeklo. Want we moeten heel eerlijk zijn, echte supertalenten vind je nog niet binnen onze rangen maar we zijn wel het levende bewijs dat met goed werken er ook heel wat te bereiken valt. De individuele medaille balans van MEGA is 12 stuks waarvan Eeklo er alweer negen voor zijn rekening nam.

  Lees meer...

Vier A-zwemmers die vorige week niet deelnamen aan de FSC trokken richting Aalst met als voornaamste doelstelling een persoonlijk record te verbeteren. De opdracht was bijna voor 100% geslaagd.

  Lees meer...

MEGA Eeklo (MZE) heeft een niet erg succesvolle Flanders Speedo Cup achter de rug. Statistisch gezien werd er 50% van de besttijden verbeterd. Als je het zo bekijkt, valt het allemaal nog wel mee. Maar er schort naar verluid heel wat aan de technische, tactische en vooral mentale vaardigheden van onze zwemmers. We vroegen aan (hoofd)trainster Pascale Verbauwen meer uitleg.

  Lees meer...

Na een kerstvakantie waarin er veel en zeer goed getraind werd stond er voor de A-groep een wedstrijd op het programma om de zware trainingsweken in schoonheid af te sluiten. Hoewel de wedstrijd ingepland stond als een laatste doorgedreven training, elke zwemmer kwam maar liefst viermaal aan de start, werden er maar liefst 78% besttijden behaald!

  Lees meer...

Als aflsuiter van een kerstvakantie waarin er veel en stevig getraind werd, nam de B-groep deel aan de Wintermeeting in Sint-Niklaas. Verrassend genoeg vielen vooral de knappe tijden van de jongste zwemmers het meest op. Maar over het algemeen gaf heel de groep er blijk van dat ze de vakantie goed verteerd hadden.

  Lees meer...

De topsportschool vond het midden in de examens nodig om hun zwemmers twee dagen competitie te laten zwemmen. Een vreemde keuze, als je bedenkt dat de zwemmers met hun club amper wedstrijden mogen zwemmen... Maar nu was het blijkbaar wel nodig om wedstrijdritme op te doen.

  Lees meer...

De week na Bonn, de meest geliefde wedstrijd van de meeste zwemmers, stond onze eigen memorial Daniël Beernaert op het programma. Zwemmers die in Bonn alles gegeven hebben werden toch aan de start verwacht, net voor het ingaan van de eindejaarsexamens. Zij hebben dit met brio gedaan, er was bij niemand een teken van 'de wedstrijd teveel' te zien.

  Lees meer...

Het programma voor de Memorial Daniël Beernaert kan hier geraadpleegd worden: UITSLAG.

  

63 medailles, drieënzestig(!) medailles brachten de MEGA Zwemteam Eeklo zwemmers mee uit Bonn (Duitsland). Maar liefst 17 keer goud, 29 keer zilver en 15 keer brons was de oogst die zij meebrachten van de internationale jeugdwedstrijd in Bonn. Het zal dan ook niet verwonderen dat het MEGA Eeklo trainerscorps apetrot is op hun poulains. Wat besttijden betreft scoren we iets lager dan vorig seizoen, het niveau van onze zwemmers stijgt dan ook naar een steeds hoger niveau. De A-ploeg behaalde 66,2% en de vier zwemmers uit de B-ploeg behaalden 69,5% besttijden.

  Lees meer...

Op het BK korte baan in Brugge zaten de zwemmers en de trainers niet alleen in een 'sardinenblikje' (er was heel winig plaats) maar ook in een roetsjbaan van ontgoocheling en vreugde. Er werden 'net niet' besttijden gezwommen, er werden enorme tijdsverbeteringen geleverd en er werd ook wat mindere tijden op het scorebord neergezet.

  Lees meer...
Meer mededelingen ...
 
vraag/opmerking?

 

Contacteer ons door te mailen:

megazwemteameeklo@gmail.com.

 

 

Contacteer ons door te mailen:

megazwemteameeklo@gmail.com.

 

Afdrukken  
 
INSCHRIJVEN
Afdrukken  
 
Zwemclub

MEGA Zwemteam Eeklo organiseert

in het stedelijk zwembad van Eeklo

zwemlessen en vervolmakingslessen

voor kinderen vanaf 4 jaar.

Op latere leeftijd kan men kiezen voor:

- competitiezwemmen

of

recreatief zwemmen

 

We bieden volgende mogelijkheden:

- leren zwemmen (Klik hier!)

- vervolmakingslessen (Klik hier!)

- competitief zwemmen (Klik hier!)

- recreatief zwemmen (Klik hier!)

 

INFO EN INSCHRIJVINGEN

Het antwoord op de vraag bij wie u

terecht kan met welke vragen en voor

inschrijvingen vindt u HIER.


GEZOCHT!

Wie foto's heeft getrokken of nieuwtjes

van trainingen, wedstrijden e.d. heeft,

mag deze doorsturen naar Willem-Jan Langaskens. Zijn e-mailadres is willemjanlangaskens@gmail.com.


AGENDA

Benieuwd naar 'wat er allemaal op de

agenda staat'? Klik op onderstaande

kalender een bepaalde dag aan...

Of bekijk onze agenda 'in 't groot'

op DEZE PAGINA!

 

 
Sociale Media
 
 
Afdrukken  
 
spacer.gif
spacer.gif
 
spacer.gif
Halloweensplash 2011 013
DSC_1927
MegaZwemteamEeklo_230
CSC_0306
Copyright 2009 by Meetjeslandse Zwemvereniging Eeklo  - Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid - Login - Powered by STOSIO